Kijken, bieden, afhalen | veiling 21 juni

Wij hebben de kijkdagen en de veiling aangepast aan de coronamaatregelen, u leest er hieronder meer over. 

Alle lotnummers worden online geveild
Het bieden is geopend, in de catalogus staat bij elk lotnummer het startbedrag of de biedstatus. Alle lotnummers lopen zondag 21 juni in vijf series af, de sluitingstijden zijn 13.00, 14.00, 15.00, 16.00 en 17.00 uur. Alle informatie over het bieden leest u (ingelogd) onder de knop Live bids. Ons biedsysteem houdt u van begin tot eind op de hoogte.

Als u vragen over het bieden heeft, helpen wij graag. Als u niet in de gelegenheid bent om online te bieden, kunt ook schriftelijk, per e-mail of telefonisch bieden. U kunt u tijdens het aflopen van een serie in persoon aanwezig zijn, u kunt dan via de veilingmeester bieden. U dient zich hiervoor vooraf aan te melden.


Beoordelen lotnummers
Als u vragen over de lotnummers heeft, helpen wij u graag via de e-mail, we beantwoorden uw vragen snel. Wij sturen op verzoek hoge-resolutie-foto's of extra foto's. Deze service bieden we tot en met zaterdag 20 juni, u mag zoveel vragen stellen als u wilt.

Kijken in ons veilinghuis
Alle lotnummers zijn tot en met zaterdag 20 juni te bekijken, dit gaat op afspraak.

Onze huisregels
In ons veilinghuis gelden de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. Wij vragen om bij binnenkomst uw handen te desinfecteren, er is een desinfectiezuil bij de receptie. Houd overal 1,5 meter afstand.

Aankopen afhalen
Als zondag 21 juni alle lotnummers zijn afgeslagen, kunnen ze de week erna worden afgehaald. Ook het afhalen gaat op afspraak. Zondagavond 21 juni plaatsen wij een knop waarmee u een tijdvak kunt kiezen. 

Aankopen verzenden
Wilt u dat wij uw aankoop opsturen? Dat kan, aankopen worden zorgvuldig en veilig verpakt. Wij verzenden objecten aangetekend en verzekerd via Post NL.

Voor een reguliere zending binnen Nederland rekenen wij 25 euro, vaak passen meerdere items in 1 zending (doos). Als u iets kleins koopt zoals een paar sieraden kost het verzenden 15 euro. Informeer s.v.p. naar de mogelijkheden en kosten, verzending kan duurder worden door de hoeveelheid, kwetsbaarheid, de grootte of het gewicht van de items. Soms is verzenden niet mogelijk, dan kunt u gebruik maken van de optie voor bezorgen. 

Aankopen bezorgen 
Voor het bezorgen van aankopen verwijzen wij graag naar twee externe transporteurs die regelmatig voor ons veilinghuis bezorgen. Als u het lotnummer doorgeeft aan de transporteur, bekijkt hij het lot in de catalogus om de kosten van bezorging te berekenen. Zodra uw aankoopfactuur is voldaan, kunnen wij uw aankoop meegeven. De bezorgkosten regelt u rechtstreeks met de transporteur.

• Transporteur Gabriel Kusters 06-511.202.83 (klein en middelgroot transport) gabriel.kusters@online.nl

• Transporteur Paul Bremer 06-206.066.92 (klein, middelgroot en groot transport) info@antiquesonthemove.nl

Voor vragen zijn we per e-mail te bereiken via receptie@veilinghuispeerdeman.nl en telefonisch via 030-261.04.85.Veilinghuis Peerdeman B.V.
Tennesseedreef 18-20
3565 CJ UTRECHT
The Netherlands
Telefoon: +31(0)302610485
receptie@veilinghuispeerdeman.nl

Kamer van Koophandel: 58086854
BTW-nummer: NL852867815B01

ING BANK:
NL61INGB0003522641