Kopen op een veiling
Tennesseedreef 18-20 3565 CJ UTRECHT
receptie@veilinghuispeerdeman.nl 030-2610485

Veiling zondag 19 april 2020
Veiling van kunst & antiek, zilver & sieraden, brocante & design. Alle lotnummers worden online geveild, de veiling loopt zondag 19 april af.

Catalogus 
De catalogus zal vanaf het weekend van 4 en 5 april online staan.

Vragen over objecten | Kijken
In verband met de corona-situatie hebben wij extra tijd (twee weken) ingeruimd om alle vragen te beantwoorden, dat doen we graag per e-mail, we sturen ook graag hoge-resolutie-foto's of aanvullende foto's. Daarnaast is het mogelijk om de objecten in ons veilinghuis te bekijken maar in verband met de 1,5 meter afstand kan dat uitsluitend op afspraak, de gezondheid van u en die van onze medewerkers staat voorop.


Bekijk een impressie van ons veilinghuis klik hier

Zondag 19 april: Timed online veilingen 
Op zondagmiddag 19 april lopen 5 timed online veilingen af (om 13.00, 14.00, 15.00, 16.00 en 17.00 uur), alle lotnummers binnen een serie sluiten tegelijk.

U hoeft het huis niet uit om te bieden, alle lotnummers worden online geveild.

Als u niet in de gelegenheid bent om online te bieden, kunt ook schriftelijk, per e-mail of telefonisch bieden. 
Tijdens het aflopen van de timed online veilingen kunt u ook in persoon in ons veilinghuis aanwezig zijn om via de veilingmeester mee te bieden, u dient zich vooraf hiervoor aan te melden. In verband met de overheidsmaatregelen geldt hierbij een maximum aantal personen om 1,5 meter afstand te kunnen garanderen.

Er zijn meerdere zalen met elk een eigen aanbod.

De Benedenzaal is ons vlaggenschip, hier vindt u kunst & antiek en Chinees porselein.

De Bovenzaal richt zich vooral op brocante, vintage & design.

De Zilverzaal is er voor sieraden, horloges en zilver. En specials worden altijd op een eigen etage ingericht. 


Veilingkosten

De veilingcourtage voor kopers is 28% inclusief BTW. U kunt bij ons pinnen, wij kunnen geen credit cards verwerken. 

Volgrecht  
Volgrecht is van toepassing bij kunstwerken van levende kunstenaars en kunstenaars die korter dan 70 jaar geleden zijn overleden, indien de transactiewaarde inclusief commissie 3000 euro of meer bedraagt.

Als volgrecht van toepassing is berekenen wij dit door aan de koper. Het volgrecht wordt achteraf berekend via een aparte factuur. Tot 50.000 euro betreft het een percentage van 4%. Voor meer informatie over volgrecht klik hier.   

Verzenden, bezorgen of afhalen
Na 19 april kunnen aankopen worden verzonden, bezorgd of afgehaald. Bij afhalen geldt een sociale afstand van anderhalve meter, afhalen kan daarom uitsluitend op afspraak.

Wilt u dat wij uw aankoop opsturen? Dat kan, aankopen worden zorgvuldig en veilig verpakt. Wij verzenden objecten aangetekend en verzekerd via Post NL.

Voor een reguliere zending binnen Nederland rekenen wij 25 euro, vaak passen meerdere items in 1 zending (doos). Als u iets kleins koopt zoals een paar sieraden kost het verzenden 15 euro. Informeer s.v.p. naar de mogelijkheden en kosten, verzending kan duurder worden door de hoeveelheid, kwetsbaarheid, de grootte of het gewicht van de items. Soms is verzenden niet mogelijk. Wij kunnen u verwijzen naar externe transporteurs voor bezorging. 

Natuurlijk zijn wij ook zeer ervaren met zendingen naar het buitenland.

Algemene voorwaarden & privacy verklaring
Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing. Lees hier onze privacy verklaring.Veilinghuis Peerdeman B.V.
Tennesseedreef 18-20
3565 CJ UTRECHT
The Netherlands
Telefoon: +31(0)302610485
receptie@veilinghuispeerdeman.nl

Kamer van Koophandel: 58086854
BTW-nummer: NL852867815B01

ING BANK:
NL61INGB0003522641