Kopen op een veiling
Tennesseedreef 18-20 3565 CJ UTRECHT
receptie@veilinghuispeerdeman.nl 030-2610485

Veiling zondag 21 juni
Veiling van kunst & antiek, zilver & sieraden, brocante & design. Alle lotnummers worden online geveild.

Catalogus 
De catalogus zal in het weekend van 6 en 7 juni online worden gezet, het bieden is vanaf dat moment geopend, de veiling loopt zondag 21 juni af.

Vragen over objecten | Kijken
Vanaf maandag 8 juni ruimen wij extra tijd in (twee weken) om alle vragen over de aangeboden lotnummers te beantwoorden, we sturen graag hoge-resolutie-foto's of aanvullende foto's. Ook is het mogelijk om op afspraak te kijken.


Bekijk een impressie van ons veilinghuis klik hier

Timed online veiling
Op zondagmiddag 21 juni lopen 5 timed online veilingen af (om 13.00, 14.00, 15.00, 16.00 en 17.00 uur), alle lotnummers binnen een serie sluiten tegelijk.

Als u niet in de gelegenheid bent om online te bieden, kunt ook schriftelijk, per e-mail of telefonisch bieden. Hoewel er geen zaalveiling is, kunt u t
ijdens het aflopen van een serie in persoon aanwezig zijn, u kunt dan via de veilingmeester bieden. U dient zich hiervoor vooraf aan te melden. 

Er zijn meerdere zalen met elk een eigen aanbod.

De Benedenzaal is ons vlaggenschip, hier vindt u kunst & antiek en Chinees porselein.

De Bovenzaal richt zich vooral op brocante, vintage & design.

De Zilverzaal is er voor sieraden, horloges en zilver. En specials worden altijd op een eigen etage ingericht. 


Veilingkosten

De veilingcourtage voor kopers is 28% inclusief BTW. U kunt bij ons pinnen, wij kunnen geen credit cards verwerken. 

Volgrecht  
Volgrecht is van toepassing bij kunstwerken van levende kunstenaars en kunstenaars die korter dan 70 jaar geleden zijn overleden, indien de transactiewaarde inclusief commissie 3000 euro of meer bedraagt.

Als volgrecht van toepassing is berekenen wij dit door aan de koper. Het volgrecht wordt achteraf berekend via een aparte factuur. Tot 50.000 euro betreft het een percentage van 4%. Voor meer informatie over volgrecht klik hier.   

Aankopen: verzenden, bezorgen of op afspraak afhalen
Na 21 juni kunnen aankopen verzonden, bezorgd of afgehaald worden. Bij afhalen geldt anderhalve meter afstand, het afhalen van aankopen gaat daarom op afspraak.

Wilt u dat wij uw aankoop opsturen? Dat kan, aankopen worden zorgvuldig en veilig verpakt. Wij verzenden objecten aangetekend en verzekerd via Post NL.

Voor een reguliere zending binnen Nederland rekenen wij 25 euro, vaak passen meerdere items in 1 zending (doos). Als u iets kleins koopt zoals een paar sieraden kost het verzenden 15 euro. Informeer s.v.p. naar de mogelijkheden en kosten, verzending kan duurder worden door de hoeveelheid, kwetsbaarheid, de grootte of het gewicht van de items.

Soms is verzenden niet mogelijk. Wij kunnen u verwijzen naar externe transporteurs voor bezorging. Als u het lotnummer doorgeeft, kan de transporteur de kosten van bezorging berekenen. 

Algemene voorwaarden & privacy verklaring
Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing. Lees hier onze privacy verklaring.Veilinghuis Peerdeman B.V.
Tennesseedreef 18-20
3565 CJ UTRECHT
The Netherlands
Telefoon: +31(0)302610485
receptie@veilinghuispeerdeman.nl

Kamer van Koophandel: 58086854
BTW-nummer: NL852867815B01

ING BANK:
NL61INGB0003522641